Waarom swimupkamers.nl?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op zoek naar een mooi hotel met swim up kamers? Dat snap ik helemaal! Daarom heb ik voor jou alvast het voorwerk gedaan en hotels met swim up kamers en kamers met privé zwembad in een overzicht gezet. Dat maakt jouw zoektocht weer een stuk eenvoudiger!

 

 

Over mij

Ik, Lieke, heb gewerkt bij diverse reisorganisaties en daarnaast help ik al jaren mensen met het zoeken naar de mooiste vakanties. Dat is mijn passie! Om die reden heb ik ook swimupkamers.nl opgezet.

 

Wat vind je op swimupkamers.nl?

Op swimupkamers.nl vind je een overzicht van swim up kamers per vakantiebestemming. Swim up kamers zijn kamers waarbij je vanuit je kamer, hotel, suite of appartement zo het zwembad in kan springen. Het kan gaan om een gedeeld zwembad of om een privézwembad. Sowieso luxe kamers dus!

Ook vind je in het bloggedeelte nog meer leuke tips. Denk bijvoorbeeld aan hotelkamers met bubbelbad op het balkon in Turkije of familie swim up kamers in Griekenland.

Een deel van de uitgaande links op deze website is een ‘affiliate link’. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als je een boeking maakt nadat je op de link klikt. Jij betaalt hiervoor natuurlijk niets extra.