Top 5 kamers met bubbelbad op het balkon in Egypte

Zoek je een bijzonder hotel in Egypte? Voor een romantische vakantie of misschien wel een huwelijksreis? Dan is een kamer met een bubbelbad op het balkon misschien wel iets voor jou! Maar ga die maar eens vinden als je al die vakantiewebsites afspeurt.. Daarom heb ik dat vast voor je gedaan en een top 5 gemaakt van hotels in Egypte met een bubbelbad op het balkon. Je weet wel, zo’n lekker groot bubbelbad, net zoiets als een jacuzzi.

1. KaiSol Romance Resort***** – Kamers met bubbelbad op het balkon

KaiSol Romance resort: de naam zegt het al. Dit is een romantisch resort in Sahl Hasheesh. Perfect om met zijn tweeën naartoe te gaan voor een fijne vakantie of huwelijksreis. Kinderen zul je hier ook niet tegenkomen, want het is een adults only hotel. Alleen als je 16 jaar of ouder bent, ben je hier welkom. En naast swim up kamers, kun je hier ook kamers met je eigen bubbelbad op het balkon boeken.

Check dit hotel bij: Booking.com.

2. Sunrise Tucana Resort Grand Select***** – Kamers met bubbelbad op het terras

Nog zo’n mooi hotel in Egypte met kamers met bubbelbad: het Sunrise Tucana Resort Grand Select. Dit fantastische hotel in Makadi Bay is echt heel sfeervol. Het is ingericht in een mooie boutique stijl, maar dan natuurlijk wel me Egyptische invloeden. Je hebt hier allerlei soorten kamers met bubbelbad: kamers met een bubbelbad binnen en dus ook hotelkamers met een bubbelbad op het terras.

Check dit hotel bij: Booking.com.

3. Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park***** – Bubbelbad kamers

Ook in Sharm el Sheikh aan de Egyptische kust, om precies te zijn in Nabq Bay, vind je een mooi hotel met kamers met bubbelbad op het balkon. Namelijk het Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park. En de bubbelbad kamers hier zijn ook nog eens lekker ruim én kun je met het hele gezin boeken (maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen). Sowieso is dit een heel leuk resort voor het hele gezin, want er is een gaaf aquapark met grote en kleine glijbanen. Ook gaaf is de ‘flowrider’: een surfsimulator.

Check dit hotel op: Booking.com.

4. Coral Sea Imperial***** – Kamers met bubbelbad op het balkon

Huh? Ja, je leest het goed! De naam van het derde hotel in deze blog en dit hotel lijken enorm op elkaar. En ze liggen ook maar 12 km van elkaar af én hebben allebei kamers met bubbelbad. Toch zijn het echt twee verschillende hotels. Bij dit hotel, Coral Sea Imperial dus, kun je fijne bubbelbadkamers voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind boeken. En voor meer waterpret kun je natuurlijk lekker naar het privéstrand gaan of je uitleven in het waterpark.

Check dit hotel op: Booking.com.

5. True Beach Resort***** – Privé dakterras met bubbelbad

Wauw: dat is toch wel een droom. Lekker met een drankje vanaf je eigen dakterras naar de zee kijken. En dan ook nog eens vanuit je eigen grote bubbelbad! Het kan bij het True Beach Resort in Marsa Alam; een luxe 5-sterren resort vlakbij het strand. Goedkoop is het niet perse, maar je kunt ook kamers met bubbelbad op het dakterras boeken die uitzicht hebben op het zwembad i.p.v. op zee. Dat scheelt nog weer iets.

Check dit hotel op: Booking.com.

Nog meer tips

Check ook eens het overzicht met hotels met swim up kamers in Egypte.

Deze blog is geschreven door: